tel. +30 2312201102

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στην Advanced Business Systems κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας και υλοποιούμε έναν επιχειρηματικό σχεδιασμό για την δημιουργία της ψηφιακής εικόνας της επιχείρησής σας, είτε πρόκειται για την ιστοσελίδα παρουσίασής σας, είτε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop). Λαμβάνοντας υπόψη τα υψηλότερα πρότυπα και ερευνώντας τις ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο σας, δημιουργούμε μία σύγχρονη ιστοσελίδα, εναρμονισμένη με τις ανάγκες της επιχείρησής σας,  λειτουργική σε όλες τις ψηφιακές συσκευές και φιλική προς τον χρήστη. Η Advanced Business Systems ασχολείται επαγγελματικά με την κατασκευή ιστοσελίδων παρουσίας και ηλεκτρονικών καταστημάτων, την ανάπτυξη web εφαρμογών και το διαδικτυακό μάρκετινγκ, πάντα προσαρμοσμένα στις εξελίξεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Προσεγγίζουμε κάθε έργο ως μοναδικό, αλλά όλα ξεκινούν με ένα κοινό στοιχείο: θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εμπιστευτική επιχειρηματική σχέση με εσάς και τους πελάτες σας.

Κοινωνικά Δίκτυα και Διαφήμιση

Στην Advanced Business Systems κατανοούμε τη δύναμη των κοινωνικών δικτύων στον σημερινό ψηφιακό χώρο. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην προώθηση της επιχείρησής σας, ώστε να δημιουργήσει και να διατηρήσει μία ισχυρή παρουσία στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter). Η εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων, ώστε να παραχθεί ποιοτικό υλικό και να επικοινωνηθεί σωστά η ταυτότητα της επιχείρησής σας. Σε συνδυασμό ή ανεξάρτητα με την διαχείριση των κοινωνικών σας δικτύων, υπάρχει η δυνατότητα διαφήμισης μέσω της πλατφόρμας της Meta (Facebook, Instagram) και της πλατφόρμας της Google (Search & Display Campaigns). Η ομάδα μας δημιουργεί εξατομικευμένες καμπάνιες διαφημίσεων, ώστε να μεγιστοποιηθεί την ορατότητά σας στο διαδίκτυο και να προβάλλεται η επιχείρησής σας στους κατάλληλους δυνητικούς πελάτες την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Φιλοξενεία

Όσον αφορά την ενοικίαση χώρου φιλοξενίας ιστοσελίδων, τα διαθέσιμα πακέτα μπορούν να υποστηρίξουν από μία απλή ιστοσελίδα (WordPress, Joomla, Drupal κλπ), ένα δυναμικό ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), μέχρι εξειδικευμένες εφαρμογές και ιστοσελίδες (Laravel). Το κάθε πακέτο ενοικίασης χώρου (hosting) έχει δική του πρόσβαση (root access), με υψηλά κριτήρια ασφάλειας και πόρων συστήματος, με απώτερο σκοπό την απροβλημάτιστη εξυπηρέτηση και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Σκοπός της εταιρείας μας είναι να υπάρχουν λιγότεροι λογαριασμοί ανά διακομιστή (έως 10), ανεξάρτητοι λογαριασμοί χρηστών και επαρκής χώρος για μεγάλους όγκους δεδομένων και emails.

testing

Domain Name

Για να λειτουργήσει μία ιστοσελίδα χρειάζεται ένα όνομα (Domain Name/ URL). Domain name είναι το κλασσικό etairia.GR που πληκτρολογούμε για να μπούμε σε μία ιστοσελίδα για να την φορτώσει ο φυλλομετρητής (web browser Firefox, Chrome κλπ). Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους καταχωρητές ανά τον κόσμο, προσφέρει ονόματα ιστοσελίδων σε ανταγωνιστικές τιμές. Το ανθρώπινο δυναμικό μας εξασφαλίζει το όνομα της ιστοσελίδας σας να είναι όσο πιο σύντομο, περιεκτικό, περιγραφικό γίνεται, καθώς και εύκολο να το θυμούνται οι πελάτες. Ρωτήστε μας, για να βρούμε και το δικό σας όνομα.

Web Servers/VPS

Η Advanced Business Systems συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ενοικίασης Εικονικών Ιδιωτικών Διακομιστών (Virtual Private Servers – VPS) στην Ευρώπη και διαθέτει ιδιόκτητους διακομιστές υψηλών ταχυτήτων. Ο κάθε διακομιστής έχει δική του πρόσβαση (root access), με δικούς του αποκλειστικούς πόρους συστήματος. Είναι ο πλέον κατάλληλος και οικονομικός τρόπος για την είσοδό σας στο χώρο του Cloud Computing, χωρίς να χάσετε τα λειτουργικά χαρακτηριστικά και την εμπειρία χρήστη του διακομιστή σας. Η εταιρεία μας μπορεί αποδεδειγμένα να παρέχει ασύγκριτες επιδόσεις, εγγυημένη σταθερότητα και διαθεσιμότητα 99% σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών της.